slika

Betonline kladionica

Bet online kladionica je osnovana početkom 1990-ih, BetOnline ima dugu istoriju i trenutačno je među najstarijim internet sportskim kladionicama. U ranim danima, BetOnline je bio lokalna kladionica i ništa drugo, prihvaćajući oklade putem telefona (što još uvijek rade!). A pocetkom 2000 god počeli su poslovati na internet mreži,danas u se razvili u jednu od vodećih online kladionica.Specijalizovani su Američke i Kanadske igrače i omogucavaju igracima iz tih zemalja internet kladjenje .

Posjeti betonline kladionicu

Ponuda sportske online kladionice Betonline


Na BetOnlineu se nudi ukupno 6 primarnih sportova. To uključuje bejzbol, košarku, nogomet, hokej, i tenis. Iako su navedeni kao "glavni sportovi" na BetOnline.ag, oni nisu jedini događaji koji se nude. U "drugim sportovima" naći ćete ragbi, auto utrke, boks, kriket, pikado, golf, borilačke vještine, snooker i rukomet. BetOnline ponuda se vrti oko američkih sportova; NFL, NBA, MLB, NHL i NCAA ali dobro su pokriveni i svi ostali popularni sportovi poput nogometa, tenisa, košarke, golfa, kriketa, borilačkih sportova i snookera. Osim sportova možete se kladiti na razne događaje iz politike ili svijeta zabave, a poseban dio su konjske trke (Horses). Razrade su vrlo jednostavne, uglavnom se svode na azijski hendikep, under/over i moneyline. Ipak, kod nogometa imaju i dodatnih oklada poput oba daju gol, poluvrijeme/kraj, dvostruka šansa ili koji igrač daje gol. Po kvaliteti kvota i jednostavnosti izbornika ova kladionica dosta podsjeća na Pinnacle ali bonus je velika razlika. Također, za razliku od Pinnaclea kod ove kladionice niste osuđeni samo na pojedinačne oklade. Moguće je kombinirati sve oklade na istom listiću (Parlay oklade). Još jedna stvar koja će oduševiti sve one koji prije klađenja vole čitati najave, analize i tipove, je besplatna pomoć BetOnline stručnjaka koju možete naći u glavnom izborniku pod nazivom "Sports Betting Edge".


Betonline kladenje uživo:

BetOnline klađenje uživo nije ništa spaktakularno i ne bi ga isticali kao posebnost ove kladionice. Predost njihove konzole za live klađenje su velike kvote i jednostavnost, a razrade se i tu svode na azijski hendikep, under/over i moneyline. Prijenosa uživo nema. BetOnline mobilno klađenje je dostupno svima onima koji imaju mobitel sa pristupom na internet. Vrlo jednostavno i pregledno, a uvijek ste na korak do postavljanja oklade.

Opcije plaćanja

BetOnline prihvaća načine plaćanja koji su tradicionalno prihvaćeni od strane drugih online kladionica, kao što su kreditne i debitne kartice te popularni e-Walleti kao što je Neteller,Skrill itd. BetOnline prihvaća i plaćanja putem kriptovaluta Bitcoina i Litecoina, dve najpopularnije kriptovalute, a to je veliki plus za tog operatera, budući da postoji mnogo igrača koji preferiraju nestandardne metode plaćanja koje jamče njihovu anonimnost i sigurnost. Minimalna i maksimalna ograničenja za uplatu i povlačenje mogu varirati ovisno o izboru valute. Minimalni depozit ako upotrebljavate kreditnu karticu iznosi 50 USD, ali ako uplatite depozit pomoću Skrilla ili Netellera, minimalni iznos iznosi samo 10 USD. Kada se radi o povlačenjima, minimalni iznos koji možete podići iznosi 20 USD ako koristite Bitcoin i 25 USD za Neteller. Maksimalni iznos koji se možete povući u jednom tjednu iznosi 24.900 USD ako upotrebljavate bankovni prijenos. Razdoblje čekanja za transakcije koje se obrađuju može varirati. Depoziti putem Bitcoina, kreditnih kartica, Neteller i nekoliko drugih metoda obrađuju se odmah. Dok se za bankovni transfer ili ček mora sačekati nekoliko dana.

Bonusi

Online Kladionica Betonline novim korisnicima nudi 50% bonus (50% Welcome Bonus) bonus dobrodošlice sve do 1000 dolara ! Upotrebite promotivni kod BOL1000 50% Crypto Bonus.Ovo je bonus koji mogu da dobiju igraci koji urade prvi depozit sa kriptovalutom Bitcoin.Koristi se promotivni kod:CRYPTOBET.

Posjeti Betonline kladionicu

Betonline mobilno kladjenje - kladjenje putem mobilnog telefona

  • Kladite se bilo kad na bilo kojem mjestu Klađenje s vašeg pametnog telefona (iPhone, BlackBerry (ili bilo koji mobilni telefon koji podržava internet preglednik) sada je dostupan na BetOnline. Pomoću mobilnog uređaja jednostavno upišite www.betonline.com i bit ćete automatski preusmjereni na Mobile.betonline.com. Prijavite se na svoj standardni betonline račun i započnite klađenje.

Glavne prednosti Betonline

  • Visoki stupanj pouzdanosti.
  • Veoma dobra korisnička podrška.
  • Brze Isplate.
  • Jedan od najboljih bonusa među svim kladionicama.
  • Bogata ponuda Američkih sportova

Betonline kladenje uživo

Betonline Live casino

  • Osim dobre soprtske ponude Betonline kladionice kad otvorite racun na ovoj kladionici imacete mogucnost igranja i Live Casina ili kazina uzivo. U ponudi live casina je rulet uzivo,blackjack,bacarat.Prihvataju sve Americek igrace i igrace iz Kanade